Quality Enamel Signs

Call Us: +31 (0) 20-8202345

Housenumber curved with frame HG-02 -16x16 cm

Housenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cm
Housenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cmHousenumber curved with frame  HG-02 -16x16 cm

Description

The enamel house numbers are handmade using traditional techniques.
Curved shape , 1,5 mm steel base material. The number is completely made of powder in the oven at 800 ºC. Relief is visible.

For a letter after the house number there is an extra charge.
(Letter is always displayed in a Capital letter click for an example)
Delivery period for the hand crafted enamel house numbers in approximately 4 until 6 weeks.

Information

Model: HG-02

16 x 16 cm.

4.8/5 | 130

£31.80

This example is indicative only

Options

Background colour

Print colour

Reviews

E. H.
12/08/2018
Het ophangen gaat nog wel even duren. Betreft woning die nog niet af is. Het product is van uitstekende kwaliteit en ziet er prachtig uit. Dat was ons al bekend want dit is ons tweede huisnummer dat wij bij u bestelden. Topproduct.
Lammert H.
11/01/2018
Kwaliteit, goede nylon bescherming rond en onder de bevestigingsschroeven. Lammert.
Bram d.
10/29/2018
Mooi en degelijk product. Gevolg is helaas een lange productie- en levertijd.
J. B.
10/22/2018
Kwalitatief goed en mooi bord. Fijn ook dat de bevestiging werd meegeleverd. Erg tevreden mee.
P.J. v.
09/27/2018
Mooi product, kost een paar knaken maar dan heb je ook wat.
Ronald A.
09/18/2018
Het was het wachten waard, het ziet er erg mooi uit.
Yorinde K.
09/17/2018
prima verzorgd; snelle levering
Miriam G.
09/09/2018
Ziet er heel fraai uit in de combinatie donker rode ondergrond met crème cijfer en sierrand. Past precies bij de kleurstelling van ons huis. Door de grotere maat (16x16cm), goed leesbaar vanaf de straat. Snelle levering.
J.W. L.
08/29/2018
Het mooie bord 16 x 16 cm hangt prijkt inmiddels op de voorzijde van onze woning. Door de extra grote cijfer en letter, hopen we dat de post nu beter zal bezorgd en dat er minder fouten worden gemaakt. De prijs voor ons bordje is best wel een stuk hoger dan allen cijfers, er moest een letter bij. Dat verschil zou naar onze mening echt wel kleiner mogen zijn. De kwaliteit en duurzaamheid stralen er af, dus weer een tevreden klant er bij.!
F.J.B. v.
08/23/2018
Heel mooi bord. Strak en het heeft iets sjieks. Keurig verpakt en afgeleverd.
Ron S.
08/19/2018
Jawel het bordje is opgehangen. Kan niet anders zeggen de afwerking was weer top. Netjes RvS schroeven erbij, goede service en ik werd netjes op de hoogte gehouden over het nr bordje.
Miranda S.
08/05/2018
Prachtig bordje en fantastisch service!
Margo V.
05/13/2018
Mooi en duidelijk bord. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Fijn dat het ophangsysteem meegeleverd wordt!
Rob V.
04/18/2018
Alles Perfect geregeld!!
E. M.
03/25/2018
Het bord ziet er prima uit.Levering was snel en keurig verpakt. Zelf schroeven en pluggen waren erbij geleverd.
Maries v.
03/18/2018
Prachtige kwaliteit en netjes incl bevestigingsmateriaal geleverd.
Maureen v.
03/11/2018
Precies wat we verwacht hadden, makkelijk te bevestigen en goede prijs.
Peter M.
02/15/2018
Ziet er erg mooi uit. Snel en goed verpakt afgeleverd incl. bevestigingsmateriaal.
Roman K.
02/13/2018
Alles volgens afspraak een top product supper mooie een aanrader die van kwaliteit houd . Vriendelijke groet Roman uit Heerlen .
Wim L.
02/01/2018
Ruime sortering. Goede kwaliteit. Snelle levering.
Marcel F.
12/30/2017
Wat een mooi stukje werk, ben er zeer blij mee. Ga er nog 1 bestellen
C.J. d.
12/08/2017
Het product heeft een mooie uitstraling en is heel duidelijk
Sissie S.
12/07/2017
Heel blij met ons huisnummer, nadeel is de lange wachttijd...
Yvonne D.
11/03/2017
Mooi! Erg blij mee.
Sabrine V.
10/19/2017
Mooi bordje, precies zoals op de afbeelding
Marcel F.
10/06/2017
Prima ervaring met Emaillegigant opgedaan. Mooi huisnummer van goede kwaliteit geleverd gekregen. Eenvoudig bestelproces, correcte levering binnen de gestelde tijd. Online kopen zonder gedoe. Zo hoort het.
Bas v.
09/23/2017
Ben heel blij met mijn huisnummerbord. Mooi design en strak afgewerkt. Helemaal top!
Coraline v.
08/27/2017
Prachtig bordje, heel goede kwaliteit!
Noor v.
07/15/2017
Erg mooi, keurig afgewerkt, huisnummer mogen ontvangen. Erg tevreden!
Noor v.
07/15/2017
Erg mooi, keurig afgewerkt, huisnummer mogen ontvangen. Erg tevreden!
H. D.
07/09/2017
Heel mooie huisnummer!
Rob H.
06/13/2017
Prachtig product. Een sieraad aan het huis. Uiterst snel geleverd.
Sabrine V.
05/13/2017
Precies zoals we verwacht/gehoopt hadden. Kleur klopt zoals op t plaatje. Goede kwaliteit. Wij hadden er geen schroeven en pluggen bij geleverd gekregen zoals eigenlijk wel aangegeven staat. Snelle levering. Volgende dag al in huis. Hij hangt en staat prachtig
Sabrine V.
05/13/2017
Snel in huis. Bordje voldoet precies aan onze verwachtingen. Hij is erg mooi. Bordje ziet er netjes uit.
sylvia c.
05/10/2017
Zeer tevreden. Wachttijd was wel lang
Jennifer v.
05/04/2017
Mooie kwaliteit,snelle levering en uitstekende service!
Mario Gaelens
03/07/2017
Dag nadien al in huis! Mooi plaatje, proper afgewerkt.
Marjo Trebels-Klarenbeek
02/27/2017
Prachtig bord!!! Heel fraai op onze gevel. Zéér snelle levering. Complimenten.
L.M. van der Vlis-Prins
02/17/2017
mooie bordje, precies de kleuren die we wilden.
Esther Dudink
02/08/2017
Het huisnummer is perfect!
Elise Houtman
01/06/2017
Hij is supermooi en de ophanggaten zijn ook erg netjes met het plastic hulsje erin!
Jérôme Desjars
01/03/2017
TRES BON PRODUIT AVEC LES JOINTS CAOUTCHOUS AFIN D'EVITER L'OXYDATION ENTRE LA VIS ET L'EMAIL.
Marc Oude Monnink
12/28/2016
Geweldig product. Past precies bij ons jaren dertig huis. Goede kwaliteit en mooi van kleur.
Jérôme Desjars
12/24/2016
Très beau travail. Très bonne qualité
Jasper van Orden
12/22/2016
Product is zeer mooi! Chique uitstraling. Als ik 1 aanbeveling mag doen, zou ik kijken of ik de levertijd kan verkorten. We hadden geen ingewikkeld bordje besteld, huisnummer zonder toegevoegde letters en in standaard kleuren, maar hebben toch bijna 2 maanden moeten wachten op levering.
Garry Vos
11/20/2016
prima afwerking
A. Metz
10/30/2016
Snel geleverd, compleet met pluggen en schroeven. Alles conform bestelling, tevreden over en blij mee.
Arnold Pater
10/17/2016
ontzettend mooi huisnummerbord, zeer goed verpakt en snel geleverd.
J. Kuijers
10/17/2016
We zijn erg tevreden over het geleverde product. Uitstekende kwaliteit. Ziet er mooi en degelijk uit. De levertijd is wel een beetje lang, maar je krijgt wel een prachtig product. Grote klantvriendelijkheid.
J.l. Rieke
10/09/2016
Prachtig product met een snelle levering. Keurig en beschermd verpakt voor veilige verzending. Kleine opmerking bijgeleverde schroeven en pluggen zijn prima voor montage op de muur maar de bijgeleverde schroeven gaan niet werken in hout. Verder niets dan lof.
Vincent Westerdiep
10/03/2016
Ziet er erg mooi uit,past goed bij het huis. Mvg. Vincent
Ger De Graaf
10/03/2016
prachtig uitgevoerd en heel duidelijk leesbaar
joke pepping
09/27/2016
Ziet er heel goed uit zijn er erg blij mee
Caroline Van der Woude
09/12/2016
Hoewel ik het bord best aan de prijs vindt (maar dat is blijkbaar normaal voor emaille) en de levertijd lang vond, ben ik erg tevreden. Prachtig bord, erg passend bij onze boerderij. Nette afhandeling en per mail werd ik netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Toos Vaart-Kralt
09/04/2016
Het is inderdaad heel mooi en staat goed op ons oude huis. Ook goede manier om op te hangen.De kwaliteit lijkt ook goed, gaat vast lang mee.
justin festjens
09/02/2016
Mooie product,het was het lange wachten van 6 weken wel waard.
Jelke Wouda
08/28/2016
Ziet er mooi uit, snelle en goed verpakte levering!
Rob Goezinne
08/17/2016
Mooi platje, zware kwaliteit
Rosalie van Oers
08/06/2016
Het huisnummer is precies zoals ik verwacht had! Het past precies bij de stijl van ins huis uit 1938! De service is ook prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf het bestellen tot dat het product geleverd wordt. Dit is het 2e product wat ik hier besteld heb. Het 1e product was een emaille straatnaambord.
Monique Brouwers
08/04/2016
Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Huisnummer netjes verpakt, met schroeven en pluggen. Aanrader!
Sander Peek
07/18/2016
Snelle levering, prima kwaliteit en bovenal een zeer fraai huisnummer dat tot veel positieve reacties heeft geleid.
Klaas Oosterhuis
07/18/2016
Een prachtig afgewerkt product met een mooie klassieke uitstraling. Het huisnummer is goed te lezen van afstand.
Adelheid van der Grinten
07/14/2016
We vinden het een heel mooi duidelijk emaille bord, heel duidelijk, vanaf de straat is het duidelijk te zien, we zijn er blij mee
Henri Ter haar
05/23/2016
Super blij mee!
Victor Verhoeven
05/12/2016
Zeer mooie kwaliteit, geeft het huis een mooie uitstraling.
Anjo Verhoeven
05/11/2016
prima bordje .. erg mooi en duidelijk
Carmen Jansen
03/15/2016
Zeer goede kwaliteit.Wij zijn er erg blij mee, het geeft de uitstraling aan ons huis die erbij past. Dank voor de goede service.
Doreen de Haan
03/10/2016
Huisnummer is prachtig, zwart met witte tekst. Wel hebben wij de schroefjes die chroom mee verstuurd worden voor bevestiging zwart gespoten.Het zou een idee zijn deze in kleur mee te sturen.
Janet Klein
03/06/2016
Prima product
Jean Vroemen
02/19/2016
Uitstekend product, snel geleverd. Ik zou zo weer opnieuw bestellen.
J.S. van Steen-Verkuijlen
02/18/2016
Ivm omnummering moesten we 2 nieuwe huisnummerbordjes bestellen voor onze woning in een rijksmonument, ooit gebouwd als dienstwoning op een buitenplaats uit de 17e eeuw. De 2 nieuwe nummerbordjes passen heel mooi bij het oude huis en zijn van uitstekende kwaliteit.
Hans Kleijnen
02/06/2016
Alles volgens afspraak en voldoet aan de verwachtingen.
Elke Koehorst
01/01/2016
Past perfect bij onze jaren 30 woning!
jean guy LECLAIR
12/08/2015
plaque de très belle qualité, vraiment superbe ; pas encore montée car je la réserve comme cadeau de Noël pour mon père!!
Ine Schroen
12/06/2015
Mooi afgewerkt en duidelijk zichtbaar, staat mooi op de gevel.
alex weerts
12/01/2015
Mooi nummer bord van goede kwaliteit en goed verpakt bezorgd. Aanrader...!
Ron Robijn
11/23/2015
Mooie straatnaam platen. Alleen duurde ze lang voor ze binnen waren.
H. Dreesmann
11/13/2015
Uitstekend product en onverwacht zeer snelle levering.
Carl Cantraine
10/11/2015
We zochten een geschikt huisnummer om een lelijke faience tegel te verbergen,bij emaillegigant vonden we de perfecte oplossing.
Kitty Kikkert
10/09/2015
Prima service, artikel voldoet perfect aan de verwachtingen, meteen opgehangen, onze gerenoveerde gevel is nu helemaal af.
Rob Broer
10/04/2015
Sja hij was weer toppie net als het bord voor mijn huisje in Duitsland nu ook het huisnummer alleen nu nog sneller in huis in twee dagen en topkwaliteit
Hans Marges
09/24/2015
Hij was er de volgende dag al en hing binnen een uur na aankomst. Dank!
Meine Kwekkeboom
09/15/2015
Eenvoudige bestelling. Redelijk korte levertijd (3 weken). Het bordje was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan. Hangt inmiddels aan de gevel zijn werk te doen.
Dinja Jansen
09/14/2015
Prachtig bordje, goede kwaliteit!
Alan Perrott
08/24/2015
A lovely quality to this item which enhances our entrance porch and right beside our new front door and its sidelights. ALL now in matching colours!!! Nice product, very crisp.
J.A.M. Brederode
08/10/2015
mooi product, zeer goede afwerking en snel geleverd. We hebben het direct gemonteerd aan de gevel, staat prachtig, mooie kleur (creme met zwart)
Rozemarijn van der Vijver-Coppen
08/03/2015
zeer mooi afgewerkt huisnummer, geleverd met volledige montage benodigdheden en beschrijving.
edwin brink
08/02/2015
Huisnummerplaat 16x16 is een mooie maat en de kleur donkergrijs met witte cijfers staat perfect bij ons nieuwe kleur kozijnen . Snelle levering binnen de gestelde tijd
Jaap Boersma
06/21/2015
Uitstekende kwaliteit en omdat het over een huisnummer ging uit voorraad was de levering razendsnel. De verpakking was ook prima!
Alison Lesley Sharp
04/26/2015
More expensive than other suppliers but good quality product which looks really nice on front of my partner's French townhouse. Highly recommended.
Jolanda Ploeg
03/25/2015
Prima huisnummer bordje!
Hoogenberk Rolf
03/10/2015
Prachtig bordje. Wel lange levertijd (4/5 weken) maar dan heb je ook wat.
brigitte van nieuwkoop
03/10/2015
zeer mooi product en compleet aangeleverd!
Ronald Damink
01/19/2015
Kwaliteit en uitstraling volledig naar wens. Ook de service was uitstekend en snel. Bedankt!
Linda Jansen
01/18/2015
Wij zijn heel erg tevreden met ons prachtige nummerbordje! We hebben er inmiddels een prachtig nostalgisch buitenlampje bij gevonden dus het plaatje is compleet.
J. Udding
01/11/2015
perfect, uitstekende afwerking en qualiteit.
J. Udding
12/20/2014
perfect, zeer goede kwaliteit. AAAA++++++
bert roeke
12/06/2014
mooi bordje
Claudia Bouman
09/15/2014
Heel mooi bord! We hebben het meteen opgehangen, past perfekt. Goede service van Emaillegigant.
 Write Review 
Displaying 1 to 99 (of 130 reviews)  1  2  Next   
Back to Top

If you continue to use our website, you're accepting cookies and comparable techniques. With this, we are collecting data which is used by us and third parties to track your internet behaviour on our websites and those of third parties. Why? Read our full cookie statement

x