Quality Enamel Signs

Call Us: +31 (0) 20-8202345

House number oval with frame and colored edgeHG-23 - 12x8 cm

House number oval with frame and colored edgeHG-23 - 12x8 cm

Description

The enamel house numbers are handmade using traditional techniques.
Curved shape , 1,5 mm steel base material. The number is completely made of powder in the oven at 800 ºC. Relief is visible.

 For a letter after the house number there is an extra charge.
(Letter is always displayed in a Capital letter click for an example)
Delivery period for the hand crafted enamel house numbers in approximately 4 until 6 weeks.

 

Information

Model: HG-23

12 x 8 cm.

4.6/5 | 26

£35.80 £32.22Save: 10% off

This example is indicative only

Options

Background colour

Print colour

Reviews

Nel B.
08/14/2018
Prachtig huisnummer ovaal met rand en kader! Het heeft een chique uitstraling! Je moet er even op wachten, maar dat is zeker de moeite waard! Per mail word je goed op de hoogte gehouden! Wij zijn zeer tevreden over dit product, en bevelen het Iedereen aan om te kopen!
Wilfried D.
12/06/2017
huisnummer ziet er prachtig uit. Mooi staaltje werk. ook inclusief het juiste bevestigingsmateriaal. Bij het bestellen wel rekening houden met de langere doorlooptijd omdat het een op maat gemaakt product is.
Ben B.
07/26/2017
Mooi resultaat. We zijn erg tevreden. Snelle levering. Alles heel correct verlopen.
Dirk B.
07/23/2017
extreem tevreden dit gaat gegarandeerd de komende 50j niet stuk en blijft mooi zo maken ze ze niet meer blij dat ik er eentje heb
Henk de Leest
02/06/2017
Stukje vakwerk. Kost een paar centen maar dan heb je ook wat.
Jeannette Thomas
01/02/2017
Emaille nummerbordje is precies zoals gehoopt en van mooie kwaliteit. De kleur is donkerder blauw dan het digitaal leek maar daar zijn we juist heel blij mee. Eigenlijk mooier dan verwacht dus!
Noortje van Loon
11/18/2016
Heel blij mee. Levertijd wat lang, maar dat wisten we van te voren.
jim Verkouteren
10/31/2016
Prachtig ! Keurige service, zelfs rubber ringetjes bijgeleverd zodat de schroeven het plaatje niet beschadigen bij bevestiging. Kost wat maar danheb je ook wat :-)
Eve-Marie DAYRE
08/05/2016
Parfait ! Perfect !
hilde De Schutter
07/28/2016
Alles dik in orde.
M J A Cox
07/25/2016
Mooi huisnummer,wij hebben een zwarte ondergrond met witte cijfers genomen. Het is iets bol gevormd met opgelegde cijfers Het ziet er zeer goed uit vandaar 5 sterren We werden goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending.
Brigitte van Rijn
07/10/2016
Helemaal top,mooie en goede kwaliteit. Vriendelijke benadering bij vragen ver een bestelling,ons nr bordje is ovaal gebold,blauw met een witte rand en cijfers.
calado philippe
02/23/2016
Une réalisation de qualité du beau travail ps: je ne sais comment fixer la plaque avec les vis antivol merci pour votre réponse
nadine leclercq
11/21/2015
Tres belle réalisation très contente du coloris votre site est a recommander!
Chantal Descamps
09/23/2015
Mooie kwaliteit, heel tevreden. Aflevering ging wel niet zo snel, is 2 dagen onderweg geweest voor ong. 30km afstand.
Anne Hermans
09/14/2015
Mooi huisnummer, we zijn er heel blij mee. Netjes geleverd met bijbehorende schroeven. Alleen jammer dat de levertijd vrij lang is.
Jean-Luc DELICOURT
07/30/2015
Commande reçue dans les temps et correspondant à l'achat. Bon travail et bonne finition. Détails sympa, les vis et les chevilles sont fournies.
Mr d a huitson Huitson
03/01/2015
Very nice well made looks good on house worth waiting for only down side rather expensive many thanks
Femke Weegerink-Adolfsen
11/05/2014
We vinden het huisnummerbord erg mooi, maar helaas wel te klein.
peter van den hoek
09/29/2014
hele mooie kwaliteit. en voldoende materiaal om het te bevestigen. goede service.
F.J. van Hulten
06/15/2014
mooi bord en prima verzorgd.
Michel GASSET
05/31/2014
Très bon et beau produit.Qualité d' exécution de haut niveau. Délai de livraison respecté. Nous sommes très contents de cette opération.
yolanda willemse
02/14/2014
Mooie kwaliteit, voldeed volledig aan onze verwachting.
Peter Mair
01/08/2014
Excellent standard of manufacture. The numbers look very smart outside the front door to this block of flats.
Patrick GUIDI
12/02/2013
Conforme à ce que nous attendions !! Aussi beau esthétiquement que qualitativement !! Bravo du beau travail !!
Marjolein Wanders
11/11/2012
Zeer mooi product en ik ben dan ook zeer tevreden.
 Write Review 
Displaying 1 to 26 (of 26 reviews)
Back to Top

If you continue to use our website, you're accepting cookies and comparable techniques. With this, we are collecting data which is used by us and third parties to track your internet behaviour on our websites and those of third parties. Why? Read our full cookie statement

x