Quality Enamel Signs

Call Us: +31 (0) 20-8202345

House number curved with frame HG-09 - 15x10 cm

House number curved with frame  HG-09 - 15x10 cm
House number curved with frame  HG-09 - 15x10 cmHouse number curved with frame  HG-09 - 15x10 cmHouse number curved with frame  HG-09 - 15x10 cmHouse number curved with frame  HG-09 - 15x10 cmHouse number curved with frame  HG-09 - 15x10 cmHouse number curved with frame  HG-09 - 15x10 cmHouse number curved with frame  HG-09 - 15x10 cm

Description

The enamel house numbers are handmade using traditional techniques. 
Curved shape , 1,5 mm steel base material.
The number is completely made of powder in the oven at 800 ºC.
Relief is visible.

For a letter after the house number there is an extra charge.
(Letter is always displayed in a Capital letter click for an example)
Delivery period for the hand crafted enamel house numbers in approximately 4 until 6 weeks.

Information

Model: HG-09

15 x 10 cm.

4.8/5 | 100

£35.60

This example is indicative only

Options

Background colour

Print colour

Reviews

Wilma S.
09/24/2018
schitterend
Rm S.
09/17/2018
Het is een mooi product, wel lange levertijd.
Mirela C.
08/29/2018
Goede kwaliteit, landelijke stijl. Top!
Robert H.
08/20/2018
Super mooi product! Erg tevreden over de kwaliteit.
Angelique E.
08/19/2018
Het huisnummer maakt de deur af!Ziet er super mooi uit
Wiel van L.
08/12/2018
supermooi huisnummer
Steve d.
08/04/2018
Erg blij met ons nieuwe huisnummerbordje in een ouderwets jasje. Niet de eerste keer voor ons besteld bij de Emaillegigant. Komen keurig de afspraken na en leveren vakwerk. Gr. Steve
David V.
06/07/2018
Alles perfect verlopen, mooi materiaal compleet met alle bevestigingsmateriaal. Zeer tevreden.
kees v.
03/08/2018
snelle levering zeker omdat het emaille is netjes verpakt
Jolijn v.
01/24/2018
Prachtig bordje. Op het hek bevestigd, zodat wij nu vanaf de weg ook zichtbaar zijn. Bedankt!
Rinke B.
11/19/2017
Alles goed geregeld, mooi product.
Jans R.
10/16/2017
Prima product,mooie uitstraling en met de verdere afhandeling zeer tevreden.... Had iets groter gekund..
Arieta v.
10/14/2017
Wij hebben inmiddels 2 keer een huisnummer in Bol zwart besteld, eerst voor het achterste gedeelte van een nieuw gebouwd deel van onze boerderij en nu voor het gerestaureerde voorhuis. Staat prachtig deze klassieke look van perfecte kwaliteit. Wij zijn dik tevreden.
M.A. B.
10/13/2017
Mooi bordje. Levertijd was sneller dan verwacht. Alles correct gebeurd.
Kees U.
10/02/2017
Enige tijd geleden een oud huisje gekocht. Dit bordje maakt het helemaal af! Prima kwaliteit en helemaal in stijl!
Sarah S.
09/04/2017
Am extremely happy with the quality we received. The number board looks classic and was a much needed added detail to our enterence.
Peter S.
08/27/2017
Prima product,mooie uitstraling en met de verdere afhandeling zeer tevreden.
Wanda S.
07/10/2017
Prachtig huisnummer bord. Voldoet volledig aan de verwachtingen en past perfect bij ons jaren dertig huis. Als je heel dichtbij kijkt, zie je dat het handwerk is. Dat maakt het juist zo mooi.
R.G. F.
06/29/2017
Ziet er prachtig uit, ook afwerking en schroeven zijn mooi!
B.I.M. v.
05/11/2017
Zo'n huisnummer gebold en ook nog in een kader geeft uitstraling en staat chique.Perfect de plastic-vatting in de schroefgaten hetgeen het emaille beschermd.Met veel precisie geproduceerd. Is de wachttijd van productie waard. Zeer aan te bevelen. Ben
Gerrit A.
04/30/2017
Super mooi nummerbord. Niet te vergelijken met die bouwmarktbordjes. Gewoon klasse. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het bord werd ruim binnen de afgesproken levertijd bezorgd. Ben er erg blij mee.
peggy van uum
02/15/2017
Super mooi!
Natalie Hervé
02/14/2017
Produit parfait, livraison un peu longue (1 mois 1/2)
Ineke van Kapel
02/13/2017
Heel mooi huisnummer-bord, staat geweldig en past enorm bij het karakter van de dijk waar we aan wonen :-) Heel blij mee, ook met de zorgvuldige service!
Kathinka Van der Mark
02/13/2017
Ben blij met het nummerbordje. Ziet er prachtig uit.
Chantal Werts
01/01/2017
Het ziet er perfect uit.
H. Wognum
12/22/2016
Prachtig nostalgisch nummerbordje, zware kwaliteit, zeer zeer tevreden!
Sabbe Boris
11/09/2016
Zeer goed!!!
Angie v Haren
10/17/2016
We hebben een heel mooi nummerbord mogen ontvangen. Deze straalt inmiddels al aan de muur. Het duurt enige weken voor levering, maar dan word t goed verzorgd afgeleverd. Heel tevreden!
R.A Nijpels
10/09/2016
Mooi bord, eerste was niet gecentreerd maar men heeft snel een oplossing aangeboden en snel een nieuwe geleverd. PRIMA
C. Goedendorp
10/07/2016
Het ontvangen emaille straatnummerbord ziet er keurig uit.
Juliet Magee
10/07/2016
House numbers arrived within shipping timelines provided - well packed and came complete with screws and plugs. Both numbers look exactly the same as on the photos provided - the curved plane makes them stand out from the wall and adds a touch of class. Happy to recommend! JEM, Perth, Western Australia
Douglas Proctor
09/18/2016
Delighted to receive this number plate all the way over here in Australia!
Harrie van Vught
09/10/2016
Uitstekende ervaring met Emaille gigant, heldere en duidelijke site om het product te bestellen. bevestig komt snel en op de hoogte gehouden tijdens productie. Voor de levering ook correct geïnformeerd en eindproduct is perfect. Mooie uitvoering, tot in detail uitgevoerd, plastic bescherming in de bevestigingsgaten, Super!! En dat voor een mooie prijs, mijn complimenten!!!
Boy Boom
08/04/2016
Het nummerbordje (155) voldoet geheel aan onze verwachtingen. Je moet er even op wachten maar dan heb je ook wat...:-)
Dragutin Lacko
07/25/2016
Netjes op tijd en prima kwaliteit. Niets op aan te merken.
hans fisscher
07/24/2016
is erg mooi geworden. Heeft een echt "antieke" uitstraling
Yves Desbois
05/04/2016
rien à redire excellente qualité
Yves Desbois
04/30/2016
Très jolie plaque qui signale notre numéro de rue. Des lignes simples qui s'harmonisent bien avec le style de notre maison. Une très belle qualité d'émaillage. Nous sommes très satisfaits de ce produit.
Ronald Fanoy
04/18/2016
De kwalitiet is zeer goed en voldoet aan de gestelde eisen . Een aanrader voor iedereen.
marianne pankow
03/22/2016
Mooie klassieke uitstraling door de bolling en het mooie zware emaille
E. van Emden
03/12/2016
Prima service,goed resultaat. Fam.van Emden.
Yvonne froma
02/25/2016
Ben erg blij met mijn huisnummer heel erg mooi geworden! Als je lang wacht krijg je er iets moois voor terug.
Jean-luc Rousselle
02/23/2016
Belle réalisation Delai trop long
Jan Lardelli
12/31/2015
Perfect in terms of quality and workmanship. Delivery time was as stated( maybe a few days less) but this is a hand made sign and made to order. It goes perfectly with our house, a Victorian mock-Tudor cottage. Dank u well.
Felix-August de Coninck
12/24/2015
mooi, enkel wat lichter dan verwacht vergeleken met foto
michel seriot
11/17/2015
Très beau travail, délais un peu longs Merci
Robert Noulette
11/01/2015
Magnifique ! La description qui en est faite sur le site correspond à 100 %. On se rend compte tout de suite de la grande qualité du produit lorsque l’on a cette plaque émaillée entre les mains. Une véritable œuvre d’art !
LPAH van Beers
10/27/2015
Omdat het handwerk betreft, duurde het allemaal wat langer dan gehoopt, maar het resultaat mag er zijn. Zeker een aanrader. Prima prijs / kwaliteit-verhouding.
Rob Michielsens
10/06/2015
Zeer mooi bord. Erg tevreden over de kwaliteit en is het lange wachten waard. Nu ook een bord met naam besteld!!!
Robert Luijer
09/27/2015
Beide bordjes hangen thans aan de gevel. Vorm en kleur passen precies bij onze karakteristieke oude gevels. Helemaal tevreden dus. Rob Luijer
Christien Mussche
09/26/2015
Prachtig huisnummer. Het duurt even maar dan heb je ook wat!
stéphane leterrier
09/26/2015
Très jolie plaque émaillée, de bonne qualité. Comme on se l'était imaginé
CATHERINE WILLME
09/14/2015
Très beau produit, parfaitement conforme à la description. Belle qualité. Nous avons choisi l'option gris foncé et le rendu est vraiment élégant. Aucune inquiétude à avoir.
Marian de Lugt
07/26/2015
Het is een aantal weken wachten maar dat is het zeker waard.
mieke Hoendervangers
07/25/2015
Een zeer fraai huisnummerplaatje siert nu de gevel van ons huis!!! Geleverd met solide bevestigingsmateriaal. Je wordt blij van zo´n product. De bestelling verliep precies zoals aangegeven op de site.
Pierre Van Riet
07/16/2015
Is weliswaar nog niet opgehangen, maar is zeer de moeite waard. Prima kwaliteit !
JeanPierre Deneef
07/16/2015
Ziet er zeer mooi uit, prima service en volgens afspraak geleverd !
livio rihs
06/30/2015
Très bien, merci
Es Bastiaans
06/21/2015
Mooi bord, jammer dat de levering best lang duurt. Verder prima.
Ella Mihaljevic
05/04/2015
Wij hebben een huisnummer gebold met kader besteld. De bestelling is prachtig uitgevoerd en tijdig geleverd. Wij zijn dan ook uitermate tevreden. E. Mihaljevic
Arne Leinse
04/24/2015
Nummerbordje netjes geleverd inclusief de schroeven. Zag er goed uit. Enig nadeel is de levertijd van 4-6 weken, maar dat stond al op de site bij de bestelling, dus dat was geen verrassing.
parlant jacques
03/24/2015
Nous sommes tres satisfait de la fabrication de la plaque émaillée, et de la facilité pour l'istallation. M. et Mme PARLANT Jacques
Rene Heijenberg
03/12/2015
Prima service. Prima kwaliteit. Prima levering.
BERANRD BOULON
02/16/2015
Travail bien fait La plaque est posée et toute la copropriété est contente
Ilja Grauls
12/28/2014
De stijl en het kadertje is zeer geslaagd retro. Het valt alleen op tussen de authentieke bordjes doordat het wat groter is dan het origineel. Aangezien de vorige eigenaar van die afgrijselijke Spaanse bordjes had gehangen die absoluut niet pasten bij het huis is het een enorme verbetering. De levertijd is goed gerespecteerd.
NICOLE MARGERIT
12/19/2014
Le produit me semble de très bonne qualité. A voir a l'usage. Le délai de livraison est respecté ,seul petit probleme,la compagnie que vous employez pour la livraison sur Aix en provence n'est pas très professionnelle.
Margaret Buckeridge
12/08/2014
Excellent. Very pleased with our door number. Well made.didn't take as long as we thought it might.
Laurent Cousin
12/04/2014
Travail de qualité. Livraison sans problème
Jeroen Folker
11/06/2014
Levertijd is inderdaad een behoorlijke tijd (een aantal dagen langer dan dat de prognose was, dus snel een 5tal weken). Ik heb gekozen voor de anti diefstal schroeven, deze zijn inderdaad niet meer uit te draaien, dus hier zeer tevreden mee. Verder heeft iedereen die langs komt niet gezien dat er een nieuw nummer hing, wat betekend dat het geslaagd is (past dus precies bij het huis en heeft zijn nut). Mooi product, ben benieuwd of het er na een aantal jaren nog steeds als nieuw uit ziet.
Tjeerd Elzinga
10/08/2014
Heel mooi product,correcte levering en afhandeling,voor herhaling vatbaar.
Peter de Vries
09/21/2014
Precies zoals we verwachten en binnen de afgesproken tijd afgeleverd
Pascal Maton
09/07/2014
Délais un peu long mais travail soigné et kit de fixation correcte ! Je recommande !
Gitana Fraser
07/27/2014
Ik ben uitermate tevreden over mijn nummerplaatje. Ik heb daarbij enigszins help gekregen van een medewerker van de online helpdesk. De levering was zelfs een week eerder dan dat men had doorgegeven. Kortom het product voldoet helemaal aan mijn verwachting en de service was TOP!
Tony Payne
07/03/2014
Took a while to arrive, but in fairness, I was advised of this at point of ordering. Well worth the wait. Excellent quality, I would use this company again.
jean-philippe jacob
07/03/2014
trés content du produit
Michel Dobber
06/23/2014
Prachtig afgewerkt huisnummer bord. Het siert mijn huis!!
mario chantrie
06/08/2014
Prachtig gemaakt en vooral stevig !Dacht dat het een fijn plaatje zou zijn maar niets daarvan ! Bedankt
Ad Suijkerbuijk
06/01/2014
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde huisnummerbord, het heeft precies die uitstraling die we gehoopt hadden. Het bordje is ook perfect afgewerkt en de levering was volgens afspraak. Ad en Kitty
Laurent Leblanc
05/07/2014
Bon produit, robuste.
Randy Picqueur
05/07/2014
Wij zijn zeer tevereden over de huisnummer. Mvg
Sarah Mandow
05/06/2014
This is a very high quality classy product. It looks terrific by my door, was delivered in a reasonable time frame and I am absolutely thrilled. So glad I didn't go for a cheaper option that would not look as good. The finish is robust and I particularly like the screw holes have a protective washer to roe net chipping.
Annick LARDRY
04/16/2014
Satisfaite du produit et de la livraison, délai un peu long mais conforme à ce qui était annoncé.
e.s. Broertjes
03/27/2014
beetje gefocust op voor 17.00 besteld is dezelfde dag verzonden. het blijkt dat de bordjes niet op voorraad zijn maar echt op bestelling gemaakt worden, dit was mij niet geheel duidelijk maar het resultaat mag er zijn het is een prachtig bordje geworden en de verdere afhandelingen zijn perfect verlopen.
Sam Pasternak
03/18/2014
We zijn zeer tevreden. Het nummerbordje is precies zoals we gehoopt hadden.
Michael Weber
03/17/2014
Het nummerbordje is prachtig, het hangt al bijna een week heel mooi! We zijn al aan het sparen voor het volgende bordje dat zal een naambordje worden. Ook de verzending was heel goed verzorgd. Helaas hebben wij geen digitale camera ander zou ik een foto opsturen. We zijn er iedergeval heel blij mee, als ik vergelijk met andere bordjes in mijn straat dan springt ons bordje het echt uit, uitstraling - degelijk - en verzorgd!! Met vriendelijke groet, Fam. Weber uit Nijmegen
Jean François PEYLET
03/08/2014
Très joli produit.Pas encore installé. L'attente fut assez longue( environ 1 mois) mais cela valait la peine. A conseiller sans modération.
Evelyne LE ROCH
03/03/2014
Produit de très haute qualité, répondant totalement à mon attente.
Humphrey Teerlink
01/08/2014
Mooi product, relatief snel geleverd, helemaal tevreden!
Wim van de Ven
12/18/2013
mooi huisnummerbord.
Jean-Marc Verdier
12/02/2013
Grande qualité. Fi Ition impeccable Merci !
Rido Coiffure
12/01/2013
Mooi, elegant nummerbordje. Prima service en keurig verzonden in degelijke verpakking. Zeer tevreden, heb reeds een iets grotere besteld voor bij de voordeur. Kan niet wachten tot het er is, wordt ons huis nog mooier.
Drugeat Luc
11/25/2013
Totalement conforme à la commande. Une plaque magnifique, délicieusement rétro. Envoi soigné. Bref, 5 étoiles bien méritées.
Christiane MANENS
11/16/2013
Excellent et très compréhensible à la commande avec un grand choix.
Patrick Ribiere
10/03/2013
Bonjour La plaque est jolie mais pas aux dimensions commandées elle est plus petite... J'espère ne pas attendre deux mois pour un échange.
S. Dragt
09/10/2013
Goede service, op de hoogte gehouden over het proces, kwalitatief goed product!
Sophie VERBAUWHEDE
08/26/2013
Superbe produit, délai un peu long mais justifié. Trouver une police de caractères plus ancienne serait un plus.
Taco Noordenbos
07/25/2013
mooie klassieke uitstraling, helemaal wat we zochten
Madelon van der Sluijs
08/22/2012
de kwaliteit van het product is prima en de bezorging was redelijk snel, waarbij het product zorgvuldig verpakt was.
 Write Review 
Displaying 1 to 99 (of 100 reviews)  1  2  Next   
Back to Top

If you continue to use our website, you're accepting cookies and comparable techniques. With this, we are collecting data which is used by us and third parties to track your internet behaviour on our websites and those of third parties. Why? Read our full cookie statement

x