Quality Enamel Signs

Call Us: +31 (0) 20-8202345

Streetsign with frame SG-02 - 40 x 8 cm

Streetsign with frame  SG-02 - 40  x 8 cm

Description

The only real street sign from back then!

Fully stencilled performed
Each letter build with color powder in the oven.
Relief is feel-able with every character.
Beautiful curved performed, a true eye catcher on your wall!

Texts are always done in capital letters.
Delivery for the handmade enamel street signs, is approximately 4 to 6 weeks.

 

Aanvullende informatie

Information

Model: SG-02

40 x 8 cm.

4.9/5 | 55

£45.20

This example is indicative only

Options

Only uppercase allowed

Background colour

Print colour

Reviews

Suzette B.
11/01/2018
Tijdens een vakantie in Frankrijk bezochten we een oud kerkhof waar we een aantal prachtige stenen rozen vonden, die hoogstwaarschijnlijk na ruiming van een oud graf achteloos leken te zijn weggegooid. We namen ze mee en een aantal jaar lagen ze, ter decoratie, in de achtertuin. Maar in de Engelse tuin zouden ze zoveel meer tot hun recht komen, zo dachten wij. En nu prijken ze dus boven de deur. Logisch dus dat bij het zoeken naar een naam voor dit uberknusse voorpleintje, 'Stone Rose Square' naar voren kwam en dat verdiende natuurlijk een heus naambordje door emaille gigant. En wauw wat is het mooi geworden!
Cock S.
11/01/2018
Heel mooi uitgevoerd bord. Je moet wel geduld hebben tav de leveringstijd....
Patrick L.
10/31/2018
Goede kwaliteit
Jannie R.
10/11/2018
Prachtig straat naambord
Brigit G.
10/02/2018
Niveau van afwerking is zeer hoog. De ontvanger was er heel blij mee.
Audrey d.
10/01/2018
Erg mooi! Leuk cadeau voor opening van restaurant. Wel jammer van de lange levertijd...
Corine B.
09/25/2018
We zijn super blij met ons nieuwe naambord. Het is een mooi product waar we jaren plezier van hopen te hebben. Een sieraad bij de deur.
JEAN-PAUL V.
08/04/2018
Andermaal een perfect afgewerkt straatnaambord bij Emaillegigant gekocht. Een absolute aanrader!
Ellen S.
05/29/2018
Meget fornøyd topp kvalitet :) vært ventetiden :) :)
Cees v.
01/21/2018
Mooi product, geleverd volgens levertijd, tussendoor goed op de hoogte gehouden, super tevreden!!!
Karen B.
11/16/2017
Echt heel mooi gemaakt! Ik was zeer tevreden en durfde t met een gerust hart cadeau te doen. De ontvanger vond t zo leuk, dat ze me t adres v emaillegigant hebben gevraagd, om ook weer een bord voor iemand anders bestellen. Ik zou t zelf ook wel willen krijgen!!
Mira M.
07/09/2017
Een prachtig bord ik ben zeer tevreden
Sjoera F.
07/09/2017
Prima kwaliteit. Ziet er goed uit. Netjes afgeleverd. Top!!!!
dirk v.
05/12/2017
ZEER MOOI EN DEGELIJKE KWALITEIT
eric d.
03/31/2017
Super, je n'ai plus qu'à les placer. Très belle qualité au toucher, j'espère qu'elles supporteront le climat des montagnes françaises ( 1650 m)
eduard emons
03/12/2017
We hebben een bord laten maken met de naam van onze familie. Ziet er super mooi uit en staat geweldig op ons zwarte douglas houten poort.
Eric Bonneux
02/13/2017
Tevreden.....
Arjan Ros
12/28/2016
Prachtbord!
gerrit brand
09/19/2016
prachtig stoer naambordje geworden, precies wat wij gehoopt hadden.
Angelique Jacobs
09/02/2016
Het is een prachtig bord geworden. Van een hele mooie kwaliteit. We zijn er heel blij mee.
Chris Collins
07/29/2016
A lovely, high quality sign, exactly what I wanted.
wim wittockx
07/20/2016
Prachtig straatnaambord van hele goede kwaliteit!
stephan Quillatre
07/17/2016
Tres très belle qualité . Plaque épaisse, ce n'est pas de la tôle standard, avec un email de grande qualité; Je suis très satisfait, et vais commander à nouveau d'autres plaques. Je vais jalonner mon jardin de ces plaques pour donner des noms aux différents endroits. Le prix est conséquent, mais la qualité est là pour des décennies.
Bram Vandenbussche
07/04/2016
Echte aanrader, prima afgewerkt en geleverd binnen vooropgestelde termijn.
teunis wagemakers
06/28/2016
Mooi bord, netjes afgewerkt ook
MH Gerrijts
06/14/2016
prachtig bordje is het geworden. hoewel ik eigenlijk meer houdt van een strakkere lettertype. NU heel authentiek, dat was niet de reden van bestellen. Voor naaimachinehandel.com te dicht opelkaar www.paspop.com is mooi een schot in de roos
Peter Everall
05/23/2016
Very nicely made and finished
Jetty van den Heuvel
05/14/2016
Voor de 30e verjaardag van mijn zoon was het een mooie verrassing.Hij heeft een prachtige tuin en ik vond het wel origineel om daar zijn naam bij te hangen.Hij was blij verrast!Hartelijk dank voor het prachtige straatnaambord!
Remco Ouwehand
02/22/2016
Keurig bord netjes geverfd en goed verpakt verzonden en netjes dat alle montagemateriaal erbij zat daarom 5 sterren
Reinier Teunissen
02/05/2016
Helemaal top !
Nico de Haan
12/26/2015
Was al heel lang op zoek naar een bedrijf wat de ouderwetse degelijkheid van vroeger waarborgt. Ik heb dat in de Emaillegigant zeker gevonden. Wat een onwijs goede kwaliteit.
Susanne van den Broek
12/16/2015
Ziet er top uit echt mooi
Govert Bos
09/23/2015
Mooi verzorgd en een degelijke klassieker!
Han Peters
09/17/2015
Mooi bordje. Verwerkingstijd is wel erg lang.
ad sebregts
09/13/2015
Geweldig mooi bord ontvangen van goede kwaliteit. Ook de opdruk is zeer netjes.
andy de groen
07/27/2015
Hij is echt schitterend en een mooie hoge kwaliteit zeer netjes af gewerkt ik heb hem laten maken ter ere aan het huis van mijn vader dat heette ook 'tkotje mijn vader was altijd van het hoge kwaliteit en duurzaam en hij zou als hij nog zou leven dit ook hebben gekozen Dank jullie wel hier voor
Gerard Ten Bolscher
06/13/2015
Erg tevreden over het produkt. Korrekte levering, artikel keurig verpakt en netjes afgeleverd.
J. ten Haaf
06/08/2015
We hebben ons naambordje ontvangen en het is perfect! Goede kwaliteit en zeer zorgvuldig verpakt. We zijn zeer tevreden.
Emiel van Creij
05/20/2015
Helaas is mij dit ontgaan maar de kwaliteit en vormgeving zijn erg mooi. Ik heb het bordt nog even in de kast i.v.m. zijn verjaardag dat in juni. gr Emiel
F.A.C. de Vries
03/21/2015
Ziet er geweldig uit. Te meer omdat het een herinnering aan mijn ouders. De verpakking uiterst zorgvuldig. De afwerking uitmuntend. ( zelfs de gaatjes keurig beschermt met plastic hulsje. Door incorrecte gedrag mijnerzijds was de grote van het bordje niet zoals ik hem verwachtte. Het beeld was bij iets groter. Maar voor mijn doel is hij zeer fijntjes.
Yolanda Noorthoek
12/16/2014
Dit is alweer m'n derde straatnaambord, en weer uiterst tevreden hierover!
Teresa Hamlin
10/13/2014
We are very happy with our new enamel house name sign. Thank you for your excellent service. Teresa Hamlin, Cullompton, UK
MICHEL FARAUT
10/13/2014
Très beau travail, envoi soigné, +++++++++
Marjolein ten Berge
10/04/2014
prachtige diepblauwe kleur, goede service! een blikvanger in onze voortuin.
Erik van Beeren
09/15/2014
Hele mooie borden, net echt uit oud Amsterdam! Zeker een aanrader.
aj bonnema
08/29/2014
Een prachtig mooi straatnaam bord is het geworden. Het heeft wel behoorlijk lang geduurd maar was het wachten waard. Hij hangt nog niet omdat ik me heb laten verleiden om nog een naambord met huisnummer te bestellen. Ik kreeg korting omdat ik jarig werd.(dat gaf de doorslag want anders werd het me te duur. Als dat naambord komt hang ik ze gelijktijdig op.
Michelle Preston
06/16/2014
The sign looks very smart - nicely finished and clear definition between the paint colours so it's easy to read even at a distance.
Michel SERRES
04/06/2014
Très bonne qualité de fabrication,travail soigné,dans les délais pour la livraison. Bien emballé pour la sécurité du transport,rien a redire,a bientot pour un autre projet.
Harrold Vrij
02/13/2014
In een tijd dat je verwacht dat alles de volgende dag binnen is, moest ik wel even wennen aan het feit dat het toch wel even duurt voordat het product uiteindelijk binnen binnen zou komen, maar het was het wachten meer dan waard. Het voelt aan als ouderwetse degelijke kwaliteit, veel positieve respons gehad over het cadeau dat ik had gegeven. Dan maar even wachten, maar ik zou het zo weer doen. Top!
Jose Bastos
11/26/2013
I am extremely happy with my enamel plate. Exactly what I was expecting. Thank you so much.
JJM van Drie
10/07/2013
Erg mooi straatnaambord met kader gekocht. Ik vond de prijs wel aan de duren kant en een erg lange levertijd. Maar van de levertijd weet je het al van te voren, dus dan moet je op tijd bestellen. Kortom ben er erg blij mee!
Andrew Smith
07/15/2013
Delighted with the sign. Excellent quality. Clearly manufactured with great care. Thank you also for the first class service / delivery. We are very pleased.
Monique Horbach
08/21/2012
Hallo, wij vinden ons naambord geweldig,we hebben het gebruikt op een oude staldeur die bij ons naar de achtertuin leidt. We krijgen heel veel positieve reacties van buurtgenoten. Deze week zal ik tevens een foto sturen. Ik zal u zeker verder aanprijzen. Met vriendelijke groet Monique Horbach.
Monique Horbach
08/21/2012
Hallo, wij vinden ons naambord geweldig,we hebben het gebruikt op een oude staldeur die bij ons naar de achtertuin leidt. We krijgen heel veel positieve reacties van buurtgenoten. Deze week zal ik tevens een foto sturen. Ik zal u zeker verder aanprijzen. Met vriendelijke groet Monique Horbach.
W Huijbregts
03/05/2012
Bordjes zijn zeer netjes afgewerkt, mooi van kleur en zien er degelijk uit. Levertijd was zoals beloofd.
 Write Review 
Displaying 1 to 55 (of 55 reviews)
Back to Top

If you continue to use our website, you're accepting cookies and comparable techniques. With this, we are collecting data which is used by us and third parties to track your internet behaviour on our websites and those of third parties. Why? Read our full cookie statement

x