Quality Enamel Signs

Call Us: +31 (0) 20-8202345

Combination housenumber, name and doorbell BP-02 - 10x14 cm

Combination housenumber, name and doorbell  BP-02 - 10x14 cm
Combination housenumber, name and doorbell  BP-02 - 10x14 cmCombination housenumber, name and doorbell  BP-02 - 10x14 cmCombination housenumber, name and doorbell  BP-02 - 10x14 cmCombination housenumber, name and doorbell  BP-02 - 10x14 cm

Description


Height and thickness of the letter is dependant on the number of letters as we produce full screen.

Note: As you enter your text with upper-case and lower-case letters, it will be also displayed on the sign!

Delivery for the doorbell handmade enamel signs is approximately 4 to 6 weeks.

The doorbell enamel plates are completely hand crafted. For each color is build in the oven at 800ºC. Basic material 1,5 mm. steel based, curved shape.

Information

Model: BP-02

10 x 14 cm.

4.6/5 | 29

£70.00

This example is indicative only

Options

Background colour

Print colour

Reviews

Erwin V.
08/19/2018
Echt van prima kwaliteit, het is een aanvulling voor je huis. Ik geef 4 sterren in plaats van 5 omdat het best wel een stevige prijs is maar dat is het waard... het is dik in orde.!
Agnes M.
07/24/2018
het bestelde emaiile naamplaatje met huisnummer en deurbel is perfect gemaakt. precies zoals beloofd. goede communicatie en zorgvuldige levering.
Rob H.
01/01/2018
Het door ons bestelde emaille deurbelbordje is helemaal mooi geworden
Niels P.
10/25/2017
Perfect product en goede kwaliteit wat je van handwerk mag verwachten.
C. Wisse
02/12/2017
Netjes geleverd, mooi bordje. Pluim!
Raymond Lochtman
02/06/2017
Mooie en originele deurbel en naambordje ineen! Goed verpakt en sneller geleverd dan verwacht. Een aanrader!
Wendy Mazure
01/01/2017
Mooie afwerking, precies zoals ik hem besteld heb
Magali ESCOT
12/22/2016
Nous sommes ravis de la plaque émaillée, avec la sonnette laiton! Par contre, nous avions choisi avec une sonnette laiton et les vis de fixation proposées n'étaient pas en laiton : nous avons donc dû acheter des vis en laiton chez un autre fournisseur pour une finition parfaite. C'est dommage que "Plaques émail" ne propose pas ce choix lors de la commande.
Astrid Schute
09/10/2016
In eerste instantie vond ik de levertijd wel wat lang, maar het was zo de moeite waard om erop te wachten, want het is een schitterend bord! Het hangt en ik ben er blij mee!
Benoît Lallement
07/13/2016
Produit conforme à notre attente. La finition est excellente de part la qualité de l'email et de la calligraphie . Le montage n'a posé aucun problème .
Mary Montanus
11/08/2015
Ziet er heel mooi uit.Compleet afgeleverd inclusief roestvrijstalen schroeven en bijbehorende pluggen.Makkelijk op te hangen.
Stephane Jeanton
10/25/2015
Très bon produit par contre beaucoup trop d attente pour la livraison et livreur peu compétant
Dirk C. Groen
08/05/2015
Huisnummer, naam, en beldrukknop op één schitterend bordje, een sieraad op de gevel naast de voordeur. (heb een gaatje geboord door de buiten/binnenmuur om zo in de meterkast uit te komen voor het kabeltje) Ondanks de zomervakantie is deze bestelling reeds na plm. 3,5 week geleverd.
Iris Deprez
05/20/2015
Heel tevreden met het kader en drukknop, wel wat lang moeten wachten op mijn bestelling.
Werner Van Nuffelen
03/11/2015
kwaliteit en service (ik heb een tweede drukknop besteld en dat liep van een leien dakje) waren perfect in orde!! Zeer duidelijke website en eenvoudig te bestellen. Super!!
alain lehembre
12/30/2014
Très bien comme prévu..merci.
Astrid Zwerink
11/10/2014
Bestelling voldoet perfect aan de verwachting.
Gudrun Livingstone
09/11/2014
I am delighted with my enamelled sign. I was a bit worried when I ordered as I wanted to have the house name on it and my house is in Iceland and some of the letters are specific to Iceland but I needn't have worried as it all arrived perfectly spelt.
Tanja Maas
08/15/2014
Beste medewerkers, Wij vinden het naambordje met deurbel geweldig mooi gewordern. Hoewel we voor het uiterlijk 5 sterren zeker terecht vinden hebben we er nu 4 gegeven. Reden: bordje is nog niet bevestigd waardoor het installatie-gemak nog niet bekend is. Groet, Tanja Maas
DAMIEN SNC PIRLOT
06/24/2014
Superbe résultat.Très bonne qualité du produit. Délais de livraison respecté.A recommander !
eva geryl
04/06/2014
Prachtig emaillebord dat onze gevel in pastorijstijl helemaal afmaakt! Dat je onze voornamen er terug vindt, is de kers op de taart. Aanrader!
Vanessa Moreton
03/08/2014
Excellent quality door bell, which arrived within the time stated. We found the emails advising shipping were useful and the enclosed stainless steel fixing screws. We also like the silicon grommets around the screw holes to stop the enamel from being scratched. Thanks you
Judith Roerdink
12/11/2013
Erg mooi oplossing van een bel en naambord in een.Zeer duidelijk te lezen. Aanwinst voor ons huis
chantal braud
11/17/2013
conforme à la commande finition impeccable satisfaite, du produit les délais sont tenus comme convenu
Kevin Kerkhofs
11/11/2013
Correcte service
Andy Switzynck
10/23/2013
Net voor de eindstreep kregen we te horen dat ons huisnummer er niet op stond. Onze deurbel moest dus opnieuw gemaakt worden. Daardoor een 4-tal weken langer moeten wachten. Voor de rest zeer correcte service. Kwalitatieve verpakking, mooie schroeven + 'tapjes' meegeleverd. Aanrader!!
jenny snoeks
10/11/2013
Zeer tevreden. Heel mooi en zeer goed leesbaar.
ward D'heygere
10/03/2013
Heel mooi! We zijn er superblij mij! Ons eigen persoonlijke bel. Wel moeilijk te bevestigen waar de elektriciteitdraadjes moeten komen.
Jurgen Timmermans
05/27/2013
Zeer mooie afgewerkt product!
 Write Review 
Displaying 1 to 29 (of 29 reviews)
Back to Top

If you continue to use our website, you're accepting cookies and comparable techniques. With this, we are collecting data which is used by us and third parties to track your internet behaviour on our websites and those of third parties. Why? Read our full cookie statement

x